donderdag 23 oktober 2008

De finalisten zijn bekend!

Onze jury, bestaande uit Peter Crosbie (Producer), Alex Stevens (Programmatie Dour) en Kurt Overbergh (Artistiek directeur Ancienne Belgique), heeft na vele uren luisterwerk eindelijk de knoop doorgehakt. Het was voor hen absoluut geen gemakkelijke klus want de diversiteit en de kwaliteit waren super! Rock, Pop, Rap, Folk, Metal, Dance, Jazz, Punk, Latin, …. zo ongeveer alle genres zijn de revue gepasseerd. Bekijk hier hoe het er tijdens de jurering aan toe ging:




De volgende artiesten mogen binnenkort de studio induiken om in onze Axion Banners de performance van hun leven te geven:

Anymotion
Bad Cirkuz
Billy The Kill
Ello
It breeds no more
Jivadev
Joni_Sheila
Joris Vanthienen
Kaat&Daan
Kids and Heroes
Matt Watts
My Alpha Female
Nova Zembla
Oakfield Drive
Process Of The Spirit
Psy’Aviah
Seven Oaks
Sevensoulmotion
the galacticos
The High-Dolls
The Sugar Riots
Too much & the white nots
Undefined
WAY
Zenith

Proficiat aan alle finalisten die nu kunnen meedingen naar die felbegeerde hoofdprijs!!!

Volg op deze blog hoe de finalisten het er van afbrengen tijdens de opnames ;-)

maandag 20 oktober 2008

Op naar de 25!

Op het laatste nippertje werden er nog demo’s binnengebracht aan de Dexia-receptie, maar op 18 oktober om 00u01 sloten we de inschrijvingen onherroepelijk af. Dit brengt ons op een totaal van 255 inschrijvingen! Alvast heel veel dank aan allen die zich hebben ingeschreven! Veel succes! ;-)

Morgen wacht de jury een aartsmoeilijke opdracht! Zij selecteren op een geheime locatie de 25 gelukkigen die binnenkort hun eigen Axion Banner Concert mogen opnemen. De finalisten worden weldra bekendgemaakt op deze blog. Spannend!

vrijdag 10 oktober 2008

De inschrijvingen stromen binnen

All right, maar liefst 220 groepen, acts en artiesten schreven zich al in!!! We hebben ondertussen een groot aantal songs beluisterd en we kunnen al verklappen dat de kwaliteit enorm hoog is … Inschrijven kan nog tot en met 17 oktober, dus we hebben nog veel luisteruurtjes in het vooruitzicht.

Daarnaast blijven de toffe reacties binnenstromen, waarvoor dank!