vrijdag 26 september 2008

Inschrijven kan vanaf... NU!

Gisteren is in de Ancienne Belgique het startshot gegeven voor de Axion Banner Concerts. Iedere muzikant of muziekgroep die tussen 12 en 25 jaar is en een dijk van een eigen nummer heeft klaarliggen, mag zich kandidaat stellen om een eigen Banner Concert op te nemen. 25 acts worden geselecteerd en hun Banner Concert zal te zien op de grootste websites van het land.

Kruip dus met je band op het kleinste podium ooit en verover met je muziek een miljoenenpubliek.

Alle info hoe je kan deelnemen vind je op www.axionweb.be.

Succes!

En we zijn vertrokken!

Gisteren een volle persconferentie in de AB. Er verschenen in de loop van de dag al verschillende zaken in de media over de Axion Banner Concerts.
Een beeld zegt meer dan 1 000 woorden: bekijk zeker onze fotoreeks op Flickr .

Tof dat de eerste reacties positief zijn, we zijn benieuwd naar het verdere verloop …

donderdag 25 september 2008

Axion onthult Banner Concerts in de AB

Donderdag 25 september om 12 uur ’s middags vond in de Ancienne Belgique de alles onthullende voorstelling van de Axion Banner Concerts plaats.
De verzamelde pers luisterde eerst aandachtig naar de parlez van Filip de Nil (Head of Commercial Daily Banking, Axion), Vincent Jansen (Creative Director, Boondoggle) en Dominique Poncin (Strategic Planner, Boondoggle). Vol vuur vertelden zij over het hoe en het waarom van de Axion Banner Concerts.




Tim Vanhamel (de voorman van ‘Millionaire’) en Malibu Stacy (jonge rockhonden uit Luik, check hun gloednieuwe cd ‘Marathon’) deden de rest. Zij kropen in een ’real life’-banner en gaven een straf live concert.




En ondertussen kon iedereen op schermen volgen hoe zo’n banner concert er op het internet uitziet.